Comanda orice si te sunam noi

0723572732

Satisfactie

100% Garantat

Garantam o calitate superioara a produselor si serviciilor noastre.

Transport

Gratuit

Avem o veste buna! De acum, costul transportului in Craiova este ZERO pentru comenzile de peste 35 RON.

30 de zile

Returnare

Daca un produs achizitionat nu te multumeste 100%, il poti returna in 30 de zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii.

  • Releu Wireless doua canale 10A SONOFF DUAL R3

Sonoff Dual R3 va duce casa la nivelul urmator. El este un releu dual smart WiFi care, instalat in spatele oricarui interupator traditional, il va transforma intr-unul smart, ce poate sa fie controlat de la distanta sau vocal. Integrarea electronicelor din locuinta intr-o retea wireless le va face sa poata sa comunice intre ele. Acest lucru va face ca administrarea controlului lor sa fie una comoda, chiar si in cazul luminilor, electronicelor si a dispozitivelor motorizate (precum rulouri, perdele, jaluzele, copertine si nu numai). Certificarea sa TUV il face sa aiba o calitate de incredere si o siguranta avansata, deci nu va trebui sa va faceti griji in legatura cu potentialul risc de supraincalzire sau de incendiu.

  • Are trei moduri de lucru disponibile: un mod switch, unul motorizat si unul de contor. Una din caracteristicile lui tipice este controlul smart a rulourilor si a jaluzelelor din modul motorizat. Modul switch ofera o flexibilitate in controlul acestora de la distanta, prin aplicatie, dar si programarea lor, indiferent de locul in care va aflati. 
  • Releul are functie de monitorizare a consumului care poate sa fie folosita pentru a determina cu exactitate energia consumata de dispozitivelor conectate. 
  • In aplicatia eWeLink veti putea sa deschideti, inchideti sau sa opriti la o anumita pozitie. Este proiectat sa functioneze impreuna cu mai multe tipuri de intrerupatoare, precum cele cu revenire, cu mentinere, cap-scara, cu revenire dubla etc.
  • Setati shortcut-ul lui Siri din eWeLink pentru a putea controla vocal perdelele. Creati o scena smart prin care sa il conectati cu alte dispozitive din locuinta. Puteti, spre exemplu, sa ii cereti lui Siri sa traga draperiile, care vor declansa lumina benzii LED L1 pentru a avea o seara perfecta de binging. 

Releu Wireless doua canale 10A SONOFF DUAL R3

  • Cod produs: PRO SONOFF DUAL R3
  • Disponibilitate: 100
  • 79,00Lei

  • (include TVA) 79,00Lei

Etichete: Releu Wireless doua canale 10A SONOFF DUAL R3